Me 1080 x 1080 px) (1)

Bureau Brandenburg = Romée

Van kleins af aan ben ik een regelaar; van de organisatie van het klassefeest tot geld ophalen voor een goed doel middels bijvoorbeeld een tentoonstelling. Verder schreef ik graag verhalen, nieuwsitems en gedichten.

Na het gymnasium studeerde ik journalistiek (geschreven pers) aan de Christelijke Hogeschool Windesheim. In die tijd was ik voorzitter van studentenvereniging Panta Rhei en secretaris van het Studenten Overleg Orgaan Zwolle.

Na het behalen van mijn papiertje belandde ik bij KPN in de binnendienst. Maar ik wilde commerciëler bezig zijn en ik ging de uitzendwereld in. Een gouden greep. Via diverse organisaties werd ik uiteindelijk Corprorate Recruiter bij ISS Facility Services. Wat heb ik veel mensen een mooie baan bij dit bedrijf mogen bezorgen. Het eerste aanspreekpunt en het zoeken en vinden van kandidaten was geweldig. Ik bouwde het merk op als aantrekkelijke werkgever.

Vanwege mijn gezin wilde ik wat meer op de achtergrond werken. Zo kwam ik in contact met Novesta. Een werving- en selectiebureau in Bouw en Vastgoed. Als ondersteuner van de directeur en de consultants vond ik mijn plek. Alles regelen (marketing en communicatie, searchen, vacatureteksten schrijven en secretariële werkzaamheden ) en bewaken bleek te zijn waar ik altijd naar gezocht had.

De stille (ik...niet echt) motor op de achtergrond, de quarterback, de sparringpartner, de uitlaatklep, de regelaar, de bemoeial; noem me hoe je wilt noemen...ik doe het zo graag! En sinds 1 januari 2020 100% voor mijzelf. Als zelfstandige werk ik voor mensen en bedrijven met wie ik klik. Ik investeer in hen en zij in mij. Ik werk meer dan ooit, zonder mijn gezin uit het oog te verliezen, maar met zo veel plezier!

Bureau Brandenburg